Skift dit forsidefoto
ProSec
Skift dit forsidefoto
Pro-Sec A/S har siden 1992 leveret professionelle sikrings- og overvågningsprodukter til hele den danske sikkerhedsbranche. Vores produktsortiment udvikler sig hele tiden.
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Pro-Sec A/S
A-1303

Pro-Sec A/S har siden 1992 leveret professionelle sikrings- og overvågnings produkter til hele den danske sikkerhedsbranche. Vi er et specialistfirma, hvor kunden er i centrum og kvaliteten er i højsædet.

Vi fokuserer på at levere "security" produkter, "til tiden", og med branchens bedste produktsupport.

Vores produktsortiment er dynamisk og udvikler sig hele tiden og følger trenden. Vi arbejder konstant efter vores valgsprog: Sikkerhed til tiden...

Pro-Sec’s største aktiv er vores medarbejdere og omhyggeligt udvalgte "security brands", såsom:

Jablotron - markedets ledende trådløse alarmsystemer
Provision-ISR – innovative Israelske ITV løsninger baseret på nyeste teknologi og gode priser

Roger - adgangskontrol, der er til at forstå - og betale
INIM - innovative ABA løsninger med banebrydende ny Cloudteknologi og App, samt gode priser

CSL/WebWayOne – kosteffektiv og sikker datatransmission, EN54-21 og F&P certificeret alarmsender

Risco - markedets ledende producent af detektorer, registreret i kl. 2 og 3
PS-Samledåser – højkvalitets samledåser produceret af Pro-Sec A/S

-------------------------

Produktområder
Alarmcentraler
Alarmcentraler (udstyr til)
Indbrudsalarmer
Brandalarmer
Alarmtransmission
Adgangskontrol
Videoovervågning
Installationsmaterialer
Andet

-------------------
Jablotron, alarmanlæg
F&P registrerede alarmsystemer fra Jablotron
Med mere end 30 års erfaring med udvikling og produktion af alarmsystemer er Jablotron et af de mest foretrukne alarmsystemer grundet sin programvidde og enkelthed. JA-100+ systemet er det ideelle trådløse- og hybridalarmsystem til dem, der ønsker en sikker og professionel sikring samt overvågning af virksomheden eller boligen. Jablotron producerer et system der er enkelt at installere og det er yderst brugervenligt. Tilbehørsprogrammet gør dem til et fremtidssikret valg. Med et todelt trådløst system, der samtidig giver mulighed for egne og tredjeparts trådfaste enheder, går Jablotrons produkter forrest hvad angår sikkerhed. At pris og kvalitet samtidig er utrolig favorabel, gør JA-100+ systemet til det foretrukne system på det danske marked.

www.jablotron.dk

PROVISION-ISR, videoovervågning
Israelsk Know-How og pålidelighed
Provision-ISR er et Israelsk firma grundlagt i 2007 for at imødekomme kravene til produkter af høj kvalitet på CCTV-markedets mellemste segment.
Israel har oplevet terrortruslen i årtier og er, af nødvendighed, kommet til at udmærke sig indenfor national sikring. Mange israelske sikkerhedsproducenter udspringer fra en række specialer, herunder: nødforvaltning, cybersikkerhed, efterforskning, beskyttelse af kritisk infrastruktur, intelligente byer osv. Provision-ISR har specialiseret sig i avancerede markedsledende CCTV-løsninger.
www.provision-isr.com

Roger, adgangskontrol
Fleksible adgangskontrolsystemer
Roger har 30 års erfaring inden for design, produktion og salg af elektroniske sikkerhedssystemer. ADK systemet fra ROGER er et af markedets mest fleksible adgangskontrol systemer. Du kan starte med én dør og udvide uendeligt. Dansk test- og evalueringssoftware er gratis tilgængelig. ROGER ADK system har udviklet sig til at være et enkelt, skalérbart og brugervenligt system med fuld fjernstyring - og til en attraktiv pris.

www.roger.pl

INIM, brandalarmeringsanlæg
100% Italiensk kvalitet og integreret sikkerhed siden 2005
INIM er et Italiensk firma i konstant udvikling, som står for innovation indenfor brandsikkerhedssystemer. Systemerne er fremstillet i Italien og benyttes over hele verden. Kvalitetsprodukterne er fuldt certificerede, lette at installere og endnu lettere at bruge.
INIM har altid koncentreret sig om den professionelle sikkerhedssektor, det vil sige virksomheder, der gør sikkerhed til deres hovedaktivitet. Et mål, der kræver førende løsninger, og der fuldt ud tilfredsstiller kundernes behov. INIM består af et imponerende team, der inkluderer højt specialiserede ingeniører og teknikere såvel som mange højt profilerede samarbejdspartnere.
www.inim.biz

RISCO, detektorer
F&P registrerede detektorer fra RISCO
Pålidelig og fremragende detektorløsning til opsætning i industrien, erhvervslivet eller institutioner. Avanceret teknologi, optik og intelligent signalanalyse, giver de bedste resultater og er samtidig nemme at installere. Markedets bedste detektorer til ethvert formål og en fornuftig pris.

https://bit.ly/pro-sec-riscogroup

PS-SAMLEDÅSER
Pro-Sec A/S har siden 1995 produceret en serie af professionelle samledåser med markedets højeste kvalitet. Samledåserne vinder større og større indpas i sikkerhedsbranchen, herhjemme såvel som i udlandet. I samledåserne benyttes der udelukkende første klasses komponenter: Lumberg elevatorklemmer, der kan benyttes igen og igen, når AIA-anlæg skal serviceres. Zippy sabotagekontakter, med belægning af guld, så kontakterne virker i alle miljøer - også efter mange år. Samledåserne er udviklet i samarbejde med professionelle installatører.

https://bit.ly/pro-sec-tilbehoer

Alarm, sikring og tv-overvågning, Automatisering, Batterier, Elteknik, Intelligente installationer (bygninger mv.), Samledåser, Sikkerhedsudstyr, Styringselektronik, Uddannelse, kurser, pension, Anden
+4556130630