Skift dit forsidefoto
ErikLarsen
Skift dit forsidefoto
Din stålspecialist | Unistrut skinnesystemer og ophæng
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Erik Larsen & Søn ApS
A-1002

I mere end 80 år har Erik Larsen & Søn leveret montageskinner, profilsystemer og rørophæng, svejsefrie stålsamlinger, rør og fittings i høj kvalitet til dansk byggeri, anlæg og industri.

Fra lokalerne i Glostrup har vi fra time til time, og dag til dag, leveret direkte fra lageret eller som skræddersyede, tilskårne løsninger.

Vi er autoriseret distributør af de internationalt anerkendte mærker:

• Unistrut – montagesystemer og ophæng
• Lindapter – bore- og svejsefri stålsamlinger
• Kee Klamp – faldsikring, sikkerhedsrækværk m.m.

og vi lagerfører landets største udvalg af skinner, beslag og fittings, rør og ophæng m.m., der nemt kan justeres og bruges igen og igen.

Unistrut skinnesystemet - med dets omfattende tilbehør - kan eksempelvis skilles ad og genbruges igen lige så mange gange, der er behov for det. Og det gælder uanset om vi taler etablering af føringsveje til el- og vvs-installationer, montering og understøtning af tunge aggregater eller nedhængning af lyslofter og anden belysning.

Skinner, ophæng og svejsefri stålsamlinger. Alt kan monteres, tilpasses, udbygges og udskiftes – alt efter, hvordan dit projekt skal laves. Så hvis projektet ændrer sig, findes der næsten altid en løsning, hvor den gamle løsning kan genbruges.

Mød os på stand A-1002. Se forårets produktnyheder, få en snak med en fagmand og bliv klogere på Unistrut systemets mange muligheder indenfor El, VVS og andre tekniske installationer.

Føringsveje, Anden
+45 43 96 78 11