Skift dit forsidefoto
DanskeBygningskonsulenter
Skift dit forsidefoto
Udarbejder du El-eftersynsrapporter? Bliv medlem af en forening, der taler DIN sag. Kom og mød os i hal C, stand 5000, vi ses!
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Danske Bygningskonsulenter
C-5000

Vi er mange, der længe har savnet en forening med fokus på el-eftersyn. Der findes flere foreninger, som mener, at de taler vores sag. Men vi oplever, at vores område fylder meget lidt.

Derfor har vi, Danske Bygningskonsulenter, etableret en ny faggruppe med fokus på El-eftersyn. Faggruppen El-eftersyn ønsker at være dit talerør til bl.a. myndighederne og forsikringsselskaberne.
Ved at stå sammen får vi et stærkt talerør til bl.a. myndigheder og forsikringsselskaber.

I Danske Bygningskonsulenter vil vi gerne stå for noget bedre. Vores ambition er også at afholde arrangementer, som skaber et netværk imellem os, og som dygtiggør os på det faglige. Som medlem får du f.eks. indflydelse på, hvilke emner vi skal arbejde med og opdateres på den nyeste viden indenfor el-eftersyn

Foreningen Danske Bygningskonsulenter er en non-profit brancheforening for fagfolk, der arbejder med El-eftersynsrapporter, tæthedsmåling, energimærkning og huseftersyn.

Foreningen arbejder for, at der stilles krav til kvaliteten af det arbejde, branchen udfører, så myndigheder og bygherrer kan være trygge ved, at en bygning opfylder alle krav og forventninger. På samme måde arbejder foreningen også for, at myndighederne højner kvaliteten i uddannelsen af konsulenterne og indfører strammere sanktioner over for eventuelle brodne kar i branchen.

Anden
65431130