Succesfuld EL & TEKNIK rundet perfekt af

Publiceret under EL & TEKNIK 2018, Nyheder af Claus Hansen

180 udstillere og 8488 gæster sørgede for, at EL & TEKNIK 2018 blev den mest succesfulde messe i årevis.

Selvom besøgstallet i går ikke var helt på højde med det normale niveau for messens andendag, blev årets messe den mest succesfulde, målt på det samlede antal besøgende, siden EL & TEKNIK i 2012.

I alt valgte 8488 gæster at trodse det gode vejr, som har præget alle tre dage, og kigge forbi de fyldte messehaller. På sidstedagen nåede besøgstallet helt op på 2534, der sammen med åbningsdagen endte med at blive de bedste dage siden 2012.

Antallet af gæster har derfor været meget ligeligt fordelt hen over de tre messedage, og ude på standene har der været højt humør og stor entusiasme under hele messen.

Mange udstillere er meget tilfredse med deres udbytte af EL & TEKNIK 2018, da det for dem i år har været den rigtige type fagfolk, som har valgt at besøge netop deres stand.  De mange studerende på førstedagen er for mange blevet betragtet som fremtidige kunder på den lange bane, mens anden- og tredjedagen har været fyldt med potentielle kunder på den korte bane.

En messe gennemsyret af faglighed

Det faglige aspekt har været i fokus hele vejen igennem EL & TEKNIK 2018, hvor 34 indlæg og mini-kurser er blevet afviklet på de tre dage.

Ved scenen for Fagligt Forum har der især under Steen Søgaards indlæg om de nye elsikkerhedsregler været godt fyldt på tribunen, mens indlæggene ved IDA-scenen og mini-kurserne har været mere end velbesøgt – en tendens der bekræfter, at branchen har en stor efterspørgsel og lyst efter ny viden, nye produkter, netværk og faglighed, og at fagmesser er det oplagte sted at få den samlede pakke på én gang.

Fra VELTEK og Dansk Energi skal der lyde en kæmpe tak for denne gang og på gensyn til EL & TEKNIK 2020, der løber af stablen den 12-14. maj 2020.

Forhåndsregistrer jeres stand til EL & TEKNIK allerede nu – mange har allerede tilmeldt sig. Kontakt ab@danskenergi.dk for at høre mere.

Besøgstal for EL & TEKNIK 2018:

  • Tirsdag: 2975
  • Onsdag: 2979
  • Torsdag: 2534

Samlet: 8488