Ingen ledige standpladser tilbage: 180 udstillere på plads til EL & TEKNIK 18

Publiceret under EL & TEKNIK 2018, Nyheder af Claus Hansen

Med godt to uger til EL & TEKNIK 18 åbner dørene, kan messearrangørerne med stor glæde melde ud, at messen er totalt udsolgt for ledige standpladser.

Det er gået over al forventning med standsalget til årets EL & TEKNIK-messe. Generelt har der i hele optakten til messen kunne mærkes en markant efterspørgsel på stande – og som messen har nærmet sig, har rigtig mange virksomheder skyndt sig at melde sig til i slutspurten.

Det har betydet, at det ikke længere er muligt at melde sig til som udstiller, da messen nu er totalt udsolgt for ledige standpladser.  De besøgende kan derfor glæde sig til at møde og netværke med hele 180 udstillere på årets messe.

Også en fuldt booket studiedag

Samtidig har EL & TEKNIK modtaget 800 tilmeldinger til studiedagen den 15. maj 2018, og dermed er alle pladser til studiedagen givet til branchens fremtid. Det er primært elever fra elektriker- og elinstallatøruddannelsen, der besøger messen på åbningsdagen.

De studerende bliver hentet i busser direkte fra deres uddannelsesinstitution og kørt til Odense Congress Center. Om formiddagen bliver de præsenteret for tre forskellige faglige indlæg, som udbydes af studiedagens sponsorer. Efter de faglige indlæg har de studerende hele eftermiddagen til at gå rundt på messen og besøge og netværke med messens udstillere sammen med messens øvrige besøgende.

Med helt udsolgte messehaller, et bredt orienteret Fagligt Forum, der vil gøre de tilhørende klogere på trends, muligheder og udfordringer i elbranchen og med en fantastisk studiedag i vente, er der meget høje forventninger til årets EL & TEKNIK 18.

Husk at forhåndsregistrere dit besøg – det er helt gratis at deltage på messen som besøgende