Håndværkere køber TRIPL’er på messe

Publiceret under EL & TEKNIK 2018, Nyheder af Jesper Tornbjerg

EWII Mobility underskriver kontakter med kunder på EL & TEKNIK. Elektrikere, installatører, vinduespudsere og andre håndværkere er ved at få øjnene op for, at det miljøvenlige el-køretøj TRIPL kan spare tid og penge under arbejde i byer med trængsel.

Messer handler typisk mest om at pleje kunder og netværk, men på EL & TEKNIK 2018 i Odense bliver der også underskrevet kontrakter.

– Ja, vi har gang i salget. Under messen har vi solgt 5-10 TRIPL’er til forskellige kunder, siger market manager Morten Irming fra EWII Mobility, der lade sig afbryde midt i en kontraktunderskrivelse for at give et lille interview.

En tripl er et mindre eldrevet køretøj, der kan bruges til udbringning af tøj, post og fødevarer bl.a. som et led i den voksende trend med e-handel. På EL & TEKNIK er målgruppen et lidt andet segment: Håndværkere på tværs af faggrupper.

For at ramme denne målgruppe har Kolding-firmaet EWII Mobility derfor udstyret sine to udstillede el-scootere med henholdsvis en plæneklipper og diverse udstyr til elektrikere/installatører.

– Dermed kan håndværkerne se sig selv som brugere af vores køretøjer, og det giver en helt anden dialog. Da vi udstillede på EL & TEKNIK for to år siden handlede de spørgsmål, vi fik, næsten udelukkende om pris. Nu kan de se, at de kan spare tid og penge ved at inddrage TRIPL’er i deres logistik. Det gør os aktuelle, fortæller Morten Irming og giver deres udsendte medarbejder en tur i en TRIPL på parkeringspladsen uden for Odense Congress Center. Som andre elbiler accelererer den lynhurtigt.

El-scooter nu med stige. EWII Mobility har tilpasset deres TRIPL’er til målgruppen på EL & TEKNIK 2018. TRIPL’er kan også transportere elektriker-udstyr, plæneklippere, fødevarer, blod og meget andet.

EWII Mobility har brugt de seneste år på at udvikle køretøjet og få opbygget aftaler med en række samarbejdspartnere, så TRIPL’en kan indgå i forskellige business-to-business sammenhænge. En vigtig detalje for nogle kunder er eksempelvis, at TRIPL’en 8,64 kW litium-ion-batteri, når køretøjet holder stille, kan levere el til alt fra boremaskiner til kølet transport af blod for praktiserende læger. En del af set-up’et er også, at TRIPL’en nu både kan købes, lejes og leases… og serviceres.

– Vi har før messen solgt cirka 100 TRIPL’er i Danmark og internationalt, men nu er indkøringsperioden ovre. Vi er klar til markedet, fastslår Morten Irming.

EL & TEKNIK, der arrangeres af Dansk Energi og VELTEK, afvikles næste gang i maj 2020. Allerede nu kan interesserede bestille standplads – kontakt Annette Bull på ab@danskenergi.dk