EL & TEKNIK får (messe)rampelyset i maj 2022

In EL & TEKNIK 2022, Nyheder by Malene Staugaard Sturm

I lyset af den stadigt raserende covid-19 pandemi, har ELFACK valgt at udskyde deres messe, som de ellers havde planlagt oven i EL & TEKNIK 2022 i starten af maj måned i år. ELFACK er Sveriges modsvar til EL & TEKNIK-messen, og har fokus på elektricitet- og energiindustrien.

Glædeligt er det dog, at branchens udstillere og messegæster ikke længere står i det potentielle dilemma at skulle vælge imellem messerne. Vi håber at kunne byde velkommen indenfor til endnu flere gæster og udstillere, som har måtte aflyse deres tur til ELFACK i Göteborg i år. Vi lover til gengæld 3 dage spækket med faglige oplæg og masser af mulighed for at netværke, udvide og vedligeholde relationer og skabe dialog med kunder, samarbejds- og sparringspartnere. Rigtig meget vand er løbet i åen inden for den eltekniske branche over de sidste 4 år, hvor vi ikke har kunne mødes fysisk, så vi har alle høje forventninger til en spændende og værdigivende messe for både udstillere og gæster.

ELFACK-messens arrangører har vurderet, at de strenge restriktioner i vinteren 2021 har reduceret tidshorisonten i sådan en grad, at man ikke kunne nå at sikre ordentlig kvalitet på messen, hvis den skulle have været afholdt som planlagt. Det betyder, at ELFACK vil blive udskudt til foråret 2023 – hvilket vi hos EL & TEKNIK naturligvis er kede af på ELFACKs vegne.

Vi glæder os til at se jer!

Husk at registrere dit besøg på messen, hvis du kommer som gæst.