EL & TEKNIK blev åbnet med et brag

Publiceret under EL & TEKNIK 2018, Nyheder af Claus Hansen

Hele 2975 gæster trodsede solen og varmen og lagde vejen forbi Danmarks største elfagmesse.

Det gode vejr var ikke til hindring for, at EL & TEKNIK på førstedagen kunne notere et besøgstal, som var langt over det forventede niveau, og det bedste for åbningsdagen siden messen i 2012.

Udstillerne melder om meget stor aktivitet og højt humør ved deres stande, og at der allerede her på førstedagen er blevet udvekslet erfaringer og netværket med mange potentielle og fremtidige kunder.

Elbranchens fremtid indtog messehallerne

Messens åbningsdag var samtidig også messens studiedag med deltagelse af 800 studerende fra hele landet.

De studerende ankom om formiddagen i busser direkte fra deres uddannelsesinstitution, hvorefter den stod på lærerige indlæg af studiedagens sponsorer.

Efter en velfortjent frokost blev de studerende sluppet fri inde på messen, og de havde rigtig god tid til at blive klogere på, hvad elbranchen kan tilbyde af løsninger nu og i fremtiden.

I morgen har EL & TEKNIK udvidet åbningstid til kl. 17.30. Derudover er det også dagen, hvor de mange gæster kan glæde sig til at opleve indlægget af den kendte tv-vært og foredragsholder, Christine Feldthaus, der går på scenen for Fagligt Forum kl. 14.30 i Arena Fyn.

Med 180 udstillere og 33 faglige indlæg og kurser er der rig mulighed for at lære noget nyt eller få opfrisket sin eksisterende viden, og udstillere står klar til at præsentere fremtidens produkter på deres imponerende stande.

Se hele programoversigten her

Registrer dit besøg på EL & TEKNIK her