El & Teknik 2022 tegner til at blive endnu en fyldt messe

In EL & TEKNIK 2022, Nyheder by Malene Staugaard Sturm

Det er 4 år siden, at branchen sidst har kunne afholde EL & TEKNIK-messen. Der er derfor lagt op til det helt store brag, når vi igen kan mødes i Odense Congres Center d. 3.-5. maj 2022.

Når vi slår dørene op d. 3. maj 2022 til messehallerne i Odense, er forventningerne hos VELTEK og Green Power Denmark tårnhøje. Det tegner nemlig til at blive endnu en fyldt messe. Vi forventer et pakket program med masser af produktnyheder, aktiviteter, networking, vidensdeling og ikke mindst faglige indlæg på vores scene i Fagligt Forum. Se programmet for fagligt forum.

Der er store forventninger fra os alle, da vi grundet covid-19 ikke har kunnet udveksle erfaringer på samme vis, som vi altid har gjort det på messen. Den teknologiske udvikling har dog ikke ligget stille i samme periode – tværtimod. Rigtig meget er sket på fire år inden for teknologien, hvorfor forventningerne til de tre messedage er skruet helt op.

Grøn omstilling i fokus
Mange spændende tendenser rører sig både i Danmark og resten af verden i øjeblikket – men et særligt højaktuelt emne er den grønne omstilling, hvilket naturligvis giver genlyd i messens dagsorden. Den grønne omstilling af samfundet øger fokus på elektrificering af energiforsyning og -distribution. Dette giver den eltekniske branche en af hovedrollerne, når Danmark omstilles til bæredygtigt og klimaneutralt.

Omdrejningspunktet for udstillerne på messen vil derfor (bl.a.) være:

  • Intelligente bygningsinstallationer
  • Bæredygtige produkter og løsninger, der tilgodeser miljø, klima og indeklima
  • Produkter og løsninger, der er hurtigere og mere sikre at montere for installatører

Samarbejde med IDA Elteknik
Vi gentager en bragende succes fra messen i 2018. I samarbejde med IDA Elteknik har lagt os i selen for at levere et spændende program for fagpersoner i ingeniørfaget til EL & TEKNIK 2022. IDA Elteknik har et tæt pakket program på sin egen scene på messen i år, hvilket vi forventer vil få stor opmærksomhed og interesse fra deres medlemmer, som i samme forbindelse vil besøge messen og de mange udstillere. Der vil med andre ord blive rig mulighed for at netværke og opbygge relationer med både samarbejdspartnere, tidligere-, eksisterende- og potentielle kunder.

Mød jeres fremtidige medarbejdere
Som ved tidligere messer inviterer vi på én studiedag, hvor omkring 800 studerende fra hele landet vil deltage på messen. Landets kommende elektrikere, elinstallatører og energiteknologer vil være til stede, og besøge messestandende. Studiedagen er derfor også en unik mulighed for udstillere at markedsføre sig over for fremtidens dygtige og innovative medarbejdere, og høre hvad der er på deres dagsorden som kommende medarbejdere på det pulserende arbejdsmarked.

Vil du deltage på messen som gæst? Så husk at forhåndsregistrere dit besøg her.