Rift om standpladserne til EL & TEKNIK

Publiceret under EL & TEKNIK 2018, Nyheder af Claus Hansen

Det er ved at være småt med ledige kvadratmeter i udstillingshallerne til EL & TEKNIK 18. Den store Hal C er allerede udsolgt, og Hal A er tæt på at følge trop.

Messearrangørernes forventninger til EL & TEKNIK 18 er ingenlunde blevet mindre efter, at det nu kan meldes ud, at den store Hal C i Odense Congress Center er blevet udsolgt for ledige stande. 134 virksomheder har pt. takket ja til at være udstillere på messen, mens der er fortsat er virksomheder, der løbende henvender sig med interesse om at blive udstillere på Danmarks største elfagmesse.

Der har ligesom ved forrige messer været rift om pladserne i Hal C, men med hele seks måneder til at messen skydes i gang med et brag i Odense, tegner der sig allerede et entydigt billede af, at EL & TEKNIK 18 bliver en helt forrygende messe.

Derudover er det også ved at være sparsomt med ledige stande i Hal A, som ligeledes forventes udsolgt inden længe. Der er kun enkelte pladser tilbage, mens der lige nu er mest plads i hallen Arena Fyn.

Se den opdaterede halplan her

Se den opdaterede udstillerliste her

Fagligt Forum flyttes til Arena Fyn

På Fagligt Forum-scenen vil der vanen tro blive afholdt en lang række af oplæg om brancherelevante emner, og senest kunne messearrangørerne offentliggøre, at Steen Søgaard fra Sikkerhedsstyrelsen vil holde oplæg alle messens tre dage om de nye elsikkerhedsregler.

Sidste gang blev Hal B brugt som ramme til at give messedeltagerne en dedikeret og faglig oplevelse på Fagligt Forum, men til EL & TEKNIK 18 flyttes Fagligt Forum til Arena Fyn for at styrke messens liv og intimitet.

Med Fagligt Forum i Arena Fyn og besøgsanalyser der viser, at halvdelen af de besøgende bruger indgangen ved Arena Fyn, kan udstillere i Arena Fyn forvente en meget stor eksponering til EL & TEKNIK 18 og komme i tæt kontakt med de besøgende.

Det endelige program for Fagligt Forum og øvrige angementer offentliggøres på hjemmesiden for EL & TEKNIK, via nyhedsbrevene og på de sociale medier til januar 2018.