Fagligt Forum klæder de besøgende på til de nye elsikkerhedsregler

Publiceret under EL & TEKNIK 2018, Nyheder af Claus Hansen

Næste års program for Fagligt Forum begynder allerede at tage form, og messearrangørerne kan nu offentliggøre, at Steen Søgaard, Inspektør hos Sikkerhedsstyrelsen, vil holde oplæg alle messens tre dage.

Steen Søgaard fra Sikkerhedsstyrelsen vil på oplæggene have fokus på, hvordan de nye elsikkerhedsregler, som trådte i kraft den 1. juli 2017, er skruet sammen, hvordan de afløser stærkstrømsbekendtgørelsen, og hvilke regler man skal forholde sig til i overgangsfasen.

Tilhørerne vil blandt andet blive klogere på de nye bestemmelsers konkrete betydning for verifikation, eftersyn og afprøvning af den elektriske installation og blive sat ind i de erfaringer, der kan drages her midt i overgangsfasen inden den fulde implementering af reglerne den 1. juli 2019.

Der vil undervejs være mulighed for, at tilhørerne kan udveksle erfaringer med hinanden og stille spørgsmål til Sikkerhedsstyrelsen.

Det er allerede nu desuden muligt at orientere sig om de nye regler på elsikkerhedsregler.dk

Det endelige program for ’Fagligt Forum’ og øvrige angementer offentliggøres på hjemmesiden for EL & TEKNIK, via nyhedsbrevene og på de sociale medier til januar 2018.

Hvis din virksomhed ønsker at udstille på EL & TEKNIK 18, kan du tilmelde din virksomhed her